1. Anasayfa
  2. Genel

2021 Ford Bronco Tanıtıldı! İşte Muhteşem Özellikleri

2021 Ford Bronco Tanıtıldı! İşte Muhteşem Özellikleri
0

Günümüzün en önemli otomobil üreticilerinden biri olan Ford, düzenlediği bir etkinlik kapsamında yeni Off-Road aracını tanıttı. 2021 Ford Bronco ismi verilen yeni araç oldukça şık bir görünüme sahip. Kusursuz tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken yeni Off-Road aracı, tam 310 beygir gücünde. Her türlü zorlu hava koşulunda gidebilen bu aracın içerisinde ayrıca 12 inç genişliğinde eğlence ekranı da bulunuyor. Dilerseniz, Ford tarafından tanıtımı yapılan yeni Off-Road aracını gelin yakından detaylı olarak inceleyelim.

2021 Ford Bronco Özellikleri

2021 ford bronco tanıtıldı! i̇şte muhteşem özellikleri

25 Yılın ardından tanıtımı yapılan yeni Off-Road aracı 2021 Ford Bronco özellikleri ile dikkat çekiyor. Son kusursuz bir görünüme sahip olan yeni aracın kapıları ve tavanı istenilmesi durumunda çıkarılabiliyor. Oldukça iyi düşünülmüş bu özellik özellikle yaz ayları için oldukça konfor sağlıyor.

2021 ford bronco tanıtıldı! i̇şte muhteşem özellikleri

310 Beygir gücü olan yeni araç aynı zamanda 540 Nm tork’ a sahip. Altı silindirli motor seçeneği ile birlikte piyasaya çıkacak olan araç, her türlü zorlu koşulda son derece kolay bir şekilde gidebiliyor. 8 Farklı sürüş moduna sahip olan Off-Road aracı, sürücülere oldukça kaliteli bir sürüş deneyimi sunuyor.

ford bronco özellikleri

Dış görünümü her ne kadar mükemmel olsa da Ford, iç tasarımına da oldukça iyi bir görünüm kazandırmışa benziyor. 12 İnç genişliğinde eğlence ekranına sahip olan Off-Road aracında ayrıca özel olarka geliştirilmiş 12V gücünde güç çıkışı da yer alıyor.

2021 ford bronco özellikleri

200’den fazla aksesuar seçeneğine sahip olan Off-Road aracı, kullanıcıların karşısına dört donanım paketi ile gelmeye hazırlanıyor. Dileyen kullanıcılar bütçesine göre bu donanım paketlerinden birini kolaylıkla seçebilecek ve satın alabilecek.

2021 Ford Bronco Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2021 ford bronco fiyatı ve çıkış tarihi

Ford şirketi tarafından özel olarak geliştirilen yeni Off-Road aracı 2021 Ford Bronco fiyatı ile dikkat çekiyor. 30.000 Dolar başlangıç fiyatına sahip olan yeni aracın resmi çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı. 2020 Yılının sonlarına doğru piyasaya çıkması beklenen yeni Off-Road aracının ülkemize gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor. Son derece şık ve bir o kadar da üstün özelliklere sahip olan aracın ne kadar satacağı ise şimdiden merak konusu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir