1. Anasayfa
  2. Google Play Hizmetleri

2020 Yılının Ücretsiz En İyi Android Uygulamaları

2020 Yılının Ücretsiz En İyi Android Uygulamaları
0

Dünyada en çok kullanılan mobil işletim sistemi olan Android için ücretli ve ücretsiz milyonlarca uygulama geliştirilmektedir. Sizlere bu yazıda 2020 yılının ücretsiz en iyi Android uygulamaları hakkında bilgi vereceğiz. Sizler Android için yapılan milyonlarca uygulama içinden hangilerini seçeceğiniz konusunda daha rahat karar vermiş olacaksınız ve yeni aldığınız Android işletim sistemine sahip bir mobil cihazınıza indirip kullanacaksınız. Uygulamalar olmadığında mobil cihazlarınızın kullanımı da pek keyifli ve faydalı olmamaktadır. İşinize yardımcı olacak uygulamalar son derece önemli olmaktadır.

İndirmesi ve Kullanması Ücretsiz WhatsApp Android Uygulaması

2020 Yılının Ücretsiz En İyi Android Uygulamaları başında şüphesiz bir iletişim uygulaması olan WhatApp gelmektedir. Dünyanın dörtte bir nüfusuna denk gelen 1,5 milyar kişinin kullandığı bu uygulama, ücretsiz mesajlaşma, görüntülü ve sesli arama yapmanın yanında fotoğraf ve belge paylaşımının en kolay olduğu bir uygulamadır. Mutlaka mobil cihazınızda olması gerekir. Uygulamaların cihazlara yüklenmesi için tam kapasitesi önemlidir. Bunun yanında cihaz sürümü de gerekmektedir. Günümüzde yeni üretilen akıllı telefonlar bu uygulamaların sorunsuz bir şekilde kullanılmasını sağlayacak türlerdedir.

Telefonunuzun Hafızası Mı Yetersiz O Zaman Bu Uygulama Tam Size Göre; Box

Aldığınız mobil cihazlarınızın hafızaları küçük olabilir, sürekli yeni cihaz alırken fotoğraflarınızı, belgelerinizi yeni cihaza taşımakta sorun yaşayabilirsiniz. Ya da cihazınızın bozulması ile birlikte sevdiklerinizle ömür boyu saklayacağınız hatıra fotoğraflarını kaybedebilirsiniz. Bu gibi sorunlarla karşılaşmamak için yapmanız gereken tek şey ücretsiz Android uygulaması Box hakkında bilgi almaktır. Bu uygulamayı indirmek hem ücretsiz hem de 10 GB bulut depolamayı sizlere sunmaktadır.

Gündemi Takip Etmek Hem de Ücretsiz; Flipboard

Android işletim sistemine sahip bir mobil cihazınız varsa, gündemden, haberlerden bihaber kalmamak için, ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz, güncel ve doğru haberleri takip etmek için mutlaka indirmeniz gereken bir uygulama fliboard uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde birçok haber ve gazete sitesinden anlık olarak takip edebilirsiniz. Bunun yanında en güncel dergilerde takibinizde olacaktır. Uygulama aynı zamanda kendi üyeleri arasında iletişim kurmalarını sağlayarak haber ve bilgi kritiği yapma imkanı da sunmaktadır.

Her Gün Birden Çok İşiniz mi Var ve Bunları Unutuyor musunuz? O Zaman Todoist

Günlük yaşantımız ihtiyaçlarımız doğrultusunda artmaya başladı. Bunları planlarken bazen unutkanlığımız tutabiliyor. Hastane randevumuzu, iş görüşmelerimiz, şirketlerimiz için önemli bir ihale ya da ileri tarihli bir sınav. Günlük iş yoğunluğumuzun yanında bunları unutmamız mümkün olabiliyor. Unutkanlığımızı giderebilecek ve günü, saati geldiğinde bize hatırlatacak ücretsiz bir android uygulaması Todoist indirmek  bütün bu sorunlarınızı çözecektir. Bu uygulama sayesinde randevularınızı, görüşmelerinizi ve unutmamanız gereken özel görüşmelerinizi saniyeler içinde ayarlayabilir ve hayatınızın tadını anlık olarak çıkarabilirsiniz.

Kağıt ve Kalem mi Lazım? Peki Artık Bunlara Gerek Yok Desek; Google Keep

Teknoloji birçok alışkanlığımızı ve ihtiyaç listemizi değiştirdi. Android işletim sistemi ile çalışan bir mobil cihazınız varsa günlük kullanım için zaruri olan kağıt ve kalem ihtiyacınızı cihazınıza ücretsiz olarak indireceğiniz Google keep android uygulaması sayesinde gidermiş olacaksınız. Google keep sayesinde rahat ve kolay bir şekilde not alacağınız gibi bu notları fotoğraf ve belgeler yükleyerek istediğiniz şekilde kullanabileceğinizi bilmekte size faydalı olacaktır. Bu uygulama sayesinde sesli notlar tutarak bu notları Google keep sizin yerinize sesli notlarınızı yazıya dökecektir. Bu uygulama öğrenci, öğretmen, çalışan, yönetici birçok kişi ve birçok alanda kullanıma uygun olarak işlerinizi kolaylaştıracaktır.

Yasaklar Canınızı mı Sıkıyor? Bu Uygulama Tam Sana Göre O Zaman Touch VPN Proxy

Ülkemizde birçok site girişi maalesef siyasi ve ideoloji nedenlerden dolayı yasaklı ve erişimi kısıtlıdır. Çok sevdiğiniz sitelere girememekten şikayetçi olduğunuz anlarda, ücretsiz olarak indirebileceğiniz android uygulaması Touch VPN Proxsy sizi yasaklara karşı çaresiz bırakmayacak bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde ülkemizde erişimi engellenen her siteye çok rahat bir şekilde giriş yapacaksınız. Uygulamayı cihazınıza indirmek yeterli olacaktır. Çeşitli uygulamalar sayesinde cihazlar içerisinde sorunsuz bir şekilde zaman geçirebilirsiniz. Bunlar için çeşitli uygulamalar yeterli olacaktır. Onlarca aktivite, işlerinizi kolaylaştıracak türler ve daha niceleri artık mobil cihazlar içerisinde yer almaktadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir