1. Anasayfa
  2. Oyun Haberleri

2020 Yılında Çıkacak Olan En İyi Bilgisayar Oyunları

2020 Yılında Çıkacak Olan En İyi Bilgisayar Oyunları
0

Bilgisayar oyunu hayranlarının merak ettiği 2020 yılında çıkacak olan en iyi bilgisayar oyunları, sahip oldukları senaryolar ve sistem özellikleri ile gerçekten de dikkat çekmeyi başarıyor. Satışa sunulma tarihlerinde çeşitli gecikmeler yaşanabilecek olan bu oyunlar, bilgisayar oyunları konusunda yeni ve oldukça büyük gelişmeler meydana getirebileceğe benziyor…

2020 Yılında Çıkacak 3 Muhteşem Oyun

2020 yılında çıkacak 3 muhteşem oyun

2020 Yılında çıkacak olan en iyi bilgisayar oyunları listemizi sizin için hazırladık. Dilerseniz, hazırladığımız bu listeyi gelin yakından detaylı bir şekilde inceleyelim.

1.    Watch Dogs: Legion Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

YouTube video
Playstation 4, Playstation 5, Satdia, Xbox One ve Microsoft Windows platformlarına uygun olarak, Ubisoft tarafından geliştirilmekte olan Watch Dogs: Legion oyunu, bir çeşit aksiyon ve macera oyunudur. Londra şehrinde geçen oyun hikayesi, açık dünya olarak tasarlanmış olan bir tema ile sürmektedir. Üçüncü şahıs nişancı bakış açısıyla kontrol edilen karakterler ise ölmeleri durumunda tekrar dirilmeyen, özel karakterlerdir…

Watch Dogs: Legion oyunu için gerekli olan tahmini sistem gereksinimleri ise; NVIDIA GTX 1060 model ekran kartı, 8 GB RAM büyüklüğü, İntel Core i5 ya da AMD FX-8370 model işlemci ve yaklaşık olarak 40 GB depolama alanı olmaktadır.  Bu oyunun, 2020 yılının Ekim ayında yayınlanması beklenmektedir.

2.    Outriders Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

YouTube video
Polonya kökenli bir oyun geliştirme firması People Can Fly tarafından geliştirilmekte olan Outriders, Playstation 4, Playstation 5, Satdia, Xbox One ve Microsoft Windows platformlarına uygun olarak geliştirilen bir oyundur. Tek oyunculu ya da çok oyunculu oynanabilen bu oyunda, oyuncular ilk olarak karakterlerini oluşturmaktadır. Seçtikleri sınıfa göre farklı özelliklere sahip olan oyuncular, av tüfeği ve saldırı tüfeği gibi birbirinden farklı türdeki silahları kullanabilmektedir.

Bu oyunu oynayabilmek için önerilmekte olan sistem gereksinimleri; Windows 7 64 işletim sistemi, İntel Core i5 4670K 3.4 GHz işlemci, 40 GB depolama alanı, 8 GB RAM, ve AMD Radeon RX 580 ekran kartı şeklinde sayılabilir. Oyunun yayınlanma tarihi ise 2020 yılının Aralık ayıdır.

3.    Avengers Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

YouTube video
Crystal Dynamics ve Eidos Montreal tarafından geliştirilmekte olan Avengers oyunu, Eylül ayında yayınlanacaktır. Bu aksiyon ve macera oyununda tekli ve çoklu oyunculu oyun seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca oyun, Playstation 4, Playstation 5, Satdia, Xbox One ve Microsoft Windows platformlarına uygundur.

Bu oyunda, Marvel karakterleri olan Hulk, Demir Adam, Kaptan Amerika, Thor ve Kara Dul gibi karakterler bulunur. Ayrıca sistem gereksinimleri, 2020 yılında çıkacak olan en iyi bilgisayar oyunlarının sistem gereksinimleri ile aynı sayılabilen Avengers, fazladan olarak 50 GB depolama alanı gerektirebilir.

 

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir