1. Anasayfa
  2. Google Play Oyunlar

2019 da En Çok Oynanan Android Oyunlar Listesine Hazır mısınız

2019 da En Çok Oynanan Android Oyunlar Listesine Hazır mısınız
0

Yılın son günlerinde herkesin keyifle oynadığı ve en çok oynanan Android oyunlar listesine aday mobil oyun mutlaka vardır. Kimi zaman oyunlardan büyük keyif aldığımız kimi zaman da sinirlendiğimiz uzun bir yılı geride bırakıyoruz. Karşımıza bu süreçte oldukça keyif alacağımız birçok yeni yapımlar çıktı. Kuşkusuz bu dönemde en çok dikkat çeken yapımların başında COD gelmektedir. Çıktığı günden bu yana rekorlar alt üst eden bu oyun serverların ilk gün çökmesine sebep olmuştur.

İlginizi Çekebilir: iPhone Oyunları Arasında Öne Çıkan 5 Süper Oyun

Şu an yaşı ilerlemiş kişilerin geçmişte en çok oynadığı oyunların başında Mario gelmektedir. Mario Mobil versiyonu çıkacağını duyduğumuz anda birçok oyuncu oldukça heyecanlanmıştı. Fakat firmadan açıklama geldiğinde bu heyecan kendini birazda olsa hayal kırıklığına bırakmıştı. Oyun çıkışını yaptığında ise karşımızda bambaşka bir içerikle dolu Mario oyunu gelmiş ve herkes tarafından oldukça beğenilmişti. Şimdi gelin 2019 yılında en çok oynanan Android oyunlar listesine birlikte göz atalım.

2019 Yılında En Çok Oynanan Android Oyunlar Listemiz

1.      Call of Duty Mobile

call of duty mobile- en çok oynanan android oyunlar

Kuşkusuz çıktığı gün ortalığı yangın yerine çeviren rekorları alt üst eden muhteşem oyun COD mobil dünyasına oldukça hızlı bir giriş yaptı. Çıktığı dönemlerde birtakım ufak çaplı sorunlar olsa da kısa sürede yayınlanan bir güncelleme ile sorun ortadan kalktı. Farklı oyun türlerinin içerisinde yer aldığı ve oyuncuların keyifli oynadığı bu modlara daha sonra gelen güncelleme ile birlikte zombi modu da eklenmiştir.

2.      FIFA Mobile

fifa mobile-en çok oynanan android oyunlar

Dünyanın en çok futbol oyunları arasında yer alan FIFA mobil versiyonlarda da fırtına estirmeye devam ediyor. Kuşkusuz ilk mobil versiyonundan bu yana sürekli kendini geliştiren oyun rekorları da alt üst etmeye devam ediyor. 6 Milyondan fazla indirilen bu oyun sürekli güncel kalması ile dikkat çekiyor. Farklı etkinliklerin düzenli olarak oyuna gelmesiyle oyuncular bu oyundan kopamıyor. Ücretsiz olarak ta oynanabilen bu oyuna ekstra paket satın alarak rakipleriniz bir adım önün de geçmek mümkün. Her ne kadar bir oyuncu bazı momentum olaylarından şikayet etse de sürekli yapılabilecek bir etkinlik olması sebebiyle oyuncu kitlesi her geçen gün daha da büyüyor.

3.      Pubg Mobile

pubg mobile- en çok oynanan android oyunlar

İlk bilgisayar çıktığı günlerde bu oyunun bu kadar ses getireceğini kimse bilemezdi. Hızla büyüyen Pubg yakın zamanda mobil versiyonu da piyasaya çıktı. Hayatta kalma oyunlarından en popüleri olan bu oyun hali hazırda mobilde 23 milyondan fazla oyuncuya sahip. Sürekli gelen güncelleme ile farklı etkinliklerin ve özelliklerin gelmesiyle oyuncuların gözüne giren Pubg Mobile, 100 kişilik adada en sona kadar hayatta kalmayı konu alıyor. Online olarak oynanan bu içerisinde farklı modlarda mevcut. İlk çıktığı dönemlerde klasik 100 kişilik mod bulunan bu oyuna daha sonra gelen güncellemeler ile birlikte zombi modu, ölüm maçı, ağır silah modu gibi oldukça eğlenceli modlar eklenmiştir.

4.      Mobile Legends Bang Bang

mobile legends bang bang

Online olarak oynanan bu oyun 5vs5 gerçekleşen savaşları konu alıyor. League of Legends benzeri olan bu oyun takım odaklı savaşları ile dikkat çekiyor. Her karakterin farklı özelliklerinin olması sebebiyle daha çekişmeli maçlar ortaya çıkar. Ortalama 15 Milyondan fazla indirilmesi dikkat çekiyor. 2019 yılında en çok oynanan Android oyunları arasında yerini alan ve televizyonlara verdiği reklamlarla gündem olan Mobile Legends Bang Bang oyunu kuşkusuz unutulmaz 2019 oyunları arasında yerini alıyor.

5.      Archero

archero- en çok oynanan android oyunlar

Oldukça farklı bir yapım olan Google Play Store ‘da 2019 yılında en yenilikçi kategoride zirvede olan bu oyunda temel amaç düşmanlara karşı kendimizi savunarak ilerlemek. Fakat oyunda level sisteminin olması sebebiyle ilgi ve bağımlılık hırsla arttığı görülüyor. 10 Milyondan fazla indirilen ve oldukça yenilikçi bir yapıda olan Archero oyunu 2019 yılında en çok oynanan Android oyunları arasında yerini alıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir